Parket Meppel

Home » Parket » Parket Meppel

Ben je op zoek naar parket in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Homefloorz aan het juiste adres! Homefloorz is een unieke vloerenwinkel. Wij zijn geen winkel die je overspoelt met keuze. Bij Homefloorz vind je alleen de beste en mooiste vloerconcepten. Kom gezellig langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

We hebben al parketvloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Zwolle en ver daar buiten.

Parketvloer

Een vloer kan een huis maken of breken. Gelukkig kun je met een vloer van parket in de buurt van Meppel nooit de mist in gaan. Een parketvloer past namelijk overal goed bij. Je kan alle verschillende kleuren op de muren verven. Het zal altijd goed bij het parket nabij Meppel staan. Een parketvloer is een erg duurzame vloer. De vloer gaat namelijk tientallen jaren mee! 

Onze showroom

Als je binnenkomt in onze showroom zeg je meteen ‘wow’. Je kijkt je ogen uit bij het prachtige parket nabij Meppel en je ziet in iedere hoek een nieuwe vloer. Je kan op deze manier eenvoudig inspiratie opdoen voor je eigen vloer. We besteden veel tijd aan het uitkiezen van een parketvloer in de buurt van Meppel. Zo geven wij je advies met behulp van onze 3D tools. Jouw woonkamer wordt op basis van je woonwensen getekend en daar plaatsen wij de best passende vloer bij. Heb je nog niet direct het ‘wow’ gevoel? Dat is geen probleem. We proberen graag samen met je verschillende vloeren van parket nabij Meppel uit om de beste keuze te maken. 

Proces

Als je eenmaal de vloer van je dromen bij Homefloorz hebt gevonden, is het tijd om het proces in te gaan. Je krijgt voor je nieuwe vloer van parket nabij Meppel een eigen casemanager aangewezen. Deze casemanager zal het gehele proces er speciaal voor jou zijn. De casemanager zal bij je thuis langskomen om het huis in te meten en om inspectie te doen. Daarnaast zal de planning worden rond gemaakt en kan de start beginnen! Wil je liever alleen een vloer bij ons afnemen? Ook dat is zeker mogelijk. We ondersteunen je in ieder geval met onze kennis en voorzien je van advies bij het leggen van een vloer. 

 Wij zijn ook uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn en Zwolle

Toch liever wat anders dan parket in Meppel?

Wil je toch liever een andere vloer in huis hebben? Ook dan kun je gewoon bij Homefloorz terecht. Wij hebben onder andere PVC vloeren, houten vloeren, gietvloeren en keramieken vloeren in ons assortiment. Er is voor iedereen een geschikte vloer bij Homefloorz te vinden! Woon je daarnaast niet in of in de buurt van Meppel? Wij hebben ook meerdere vloeren geleverd in onder andere Apeldoorn, Kampen, Deventer, Harderwijk en Zwolle. 

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.