Gietvloer Zwolle

Home » Gietvloer » Gietvloer Zwolle

Op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw interieur? Geef je woning dan een compleet andere uitstraling met een gietvloer uit Zwolle van HomeFloorz. Een gietvloer is een vloer die wordt aangebracht door een laag te gieten op draagvloer. Deze laag, die gemaakt is van PU, beton of epoxy, wordt vervolgens op de draagvloer uitgehard. Ben je benieuwd hoe een gietvloer uit Zwolle in jouw woning eruit zou zien? Breng dan een bezoek aan de showroom van HomeFloorz. Eenmaal binnen zeg je wow. 

Waarom een gietvloer uit Zwolle?

Met een gietvloer uit Zwolle profiteer je van heel veel voordelen. Allereerst geeft een gietvloer je huis een stijlvolle uitstraling. Het maakt niet uit welke interieurstijl je in je woning hebt. Een gietvloer uit Zwolle past overal bij. Naast de uitstraling van de gietvloer is het onderhoud aan de vloer ook een groot voordeel. Een gegoten vloer is namelijk heel hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Je hebt geen last van naden of kieren bij het dweilen of stofzuigen van de vloer. Verder is een gietvloer makkelijk te combineren met een vloerverwarming en is de vloer slijtvast. Zo kun je optimaal genieten van comfort. 

De wow service van HomeFloorz

Bij HomeFloorz doe je inspiratie op voor het beste resultaat in je woning. Met behulp van 3D tools zorgen wij ervoor dat je meteen kunt zien hoe een gietvloer uit Zwolle in jouw huis eruit zal zien. Als dit je interesse heeft gewekt, kies je een casemanager uit die je van begin tot het eind zal ontzorgen bij de aanleg van de vloer. De casemanager meet en inspecteert je woning, zodat je vloer uiteindelijk als gegoten zal zitten. Uiteindelijk wordt je vloer door de vakman zorgvuldig afgewerkt, zodat je elke keer bij binnenkomst het wow-gevoel ervaart. 

Interesse in een gietvloer uit Zwolle?

Zou je graag een gietvloer uit Zwolle willen krijgen in je woning of wil je eerst zien hoe een gietvloer eruitziet? Kom dan bij HomeFloorz over de vloer. Eenmaal binnen zeg je wow. In de showroom van HomeFloorz kun je verschillende soorten vloeren bekijken en daarnaast ontvang je ook het juiste advies van onze adviseurs over een gietvloer uit Zwolle. 

Wij hebben al houten vloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer en Zwolle. Ook hebben we al gietvloeren geplaatst in Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Harderwijk, Kampen, Arnhem, Nunspeet, Amersfoort, Hilversum en ver daar buiten!

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.