Gietvloer Deventer

Home » Gietvloer » Gietvloer Deventer

Is jouw woning toe aan een nieuwe vloer? Geef je woning dan een compleet nieuwe look met een gietvloer nabij Deventer! Een gietvloer geeft de ruimte een echte wow-factor. Ben je bang dat de gietvloer toch niet helemaal bij jouw woonsfeer past? Kom dan langs bij HomeFloorz in Zwolle en bekijk jouw vloer in een 3D weergave!

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die simpelweg op een ondervloer wordt gegoten. De ondervloer is de draagvloer van de gietvloer. Op de draagvloer wordt een laag van bepaald materiaal gegoten. Die laag wordt op de ondergrond uitgehard. De gietvloer nabij Deventer bestaat uit PU, grind, beton, epoxy of een combinatie van allen. De samenstelling van de gietvloer hangt af van de ruimte waar de vloer komt. Wordt het in een ruimte gegoten waar veel op wordt gelopen? Dan moet de vloer sterker zijn dan in een ruimte waar je bijna nooit komt. Je kan bij HomeFloorz kiezen uit een:

  • PU gietvloer
  • Woonbeton
  • Betoncire
  • Microcement

Unieke uitstraling

Een gietvloer nabij Deventer heeft echt een unieke uitstraling. Een gietvloer geeft de ruimte identiteit. Een gegoten vloer past bij bijna alle woonstijlen. De betonlook maakt van iedere ruimte een eenheid. Doordat er een gietvloer nabij Deventer vlak is en geen nerven heeft, geeft de vloer rust. Je wordt namelijk niet afgeleid door een verandering in de vloer. Alle denkbare meubels passen bij een gietvloer. Door de doorgaans grijze kleur is het super makkelijk om meubels en andere kleuren met de vloer te combineren. 

Voordelen gietvloer nabij Deventer

Een gietvloer heeft enorm veel voordelen. Zo is een gietvloer erg geschikt als toplaag over vloerverwarming. De gietvloer nabij Deventer is enorm sterk. Krassen en slijtage zijn woorden die niet in het woordenboek van een gietvloer voorkomen. De vloer is eenvoudig schoon te maken. Dit komt door de vlakke ondergrond. Zie je vuil op de vloer? Je veegt de vloer zo schoon. 

Service gietvloer Deventer

Wil je graag een gietvloer in huis? Dan ben je bij Homefloorz aan het juiste adres. Je ontvangt naast een top kwaliteit gietvloer, ook de beste service. Zo kun je in onze showroom de mooiste gietvloeren voor jouw woning in Deventer uitzoeken. Door middel van onze 3D tools wordt op basis van de je woonwensen de beste vloer getekend. Hierdoor kun je gelijk jouw nieuwe gietvloer in jouw woning in Deventer zien.

Wij hebben al houten vloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer en Zwolle. Ook hebben we al gietvloeren geplaatst in Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Harderwijk, Kampen, Arnhem, Nunspeet, Amersfoort, Hilversum en ver daar buiten!

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief