De zekerheid dat je over 10 jaar nog steeds blij bent met je vloer.

Home » WOW service

Het begint met inspiratie

Eenmaal binnen zeg je wow! Dat zeggen we niet voor niets. Het is ons doel om dit effect bij jou te bereiken zodra je onze showroom binnenstapt en vooral als je straks je nieuwe vloer in je eigen huis ziet. We besteden veel aandacht het keuzeproces. Zo geven we vrijblijvend advies aan huis en blijven we met elkaar in contact over het proces. Heb je nog niet direct het wow-gevoel? Dan kijken we rustig verder met elkaar. We inspireren je graag. 

Ontzorging

De levering én het leggen van jouw droomvloer is een proces waarmee je zorgvuldig moet zijn. We zien in de markt vaak dat er verkeerd wordt ingemeten of de status van de bestaande vloer verkeerd wordt ingeschat. Ook komt het voor dat de legger niet komt opdagen of op de verkeerde dag.

Bij Homefloorz helpen we je daarom graag met deze stappen en kunnen we alles in eigen huis. Zo waarborgen we samen de kwaliteit en word jij ontzorgd. 

Bij Homefloorz gaan we voor het wow-gevoel met aandacht voor het hele proces van advies tot het leggen.

De casemanager is er voor jou

Heb je de vloer van je dromen gevonden en ga je akkoord met onze offerte? Dan krijg je een eigen casemanager, die je van A tot Z gaat helpen met de vloer. Zo komt de casemanager bij je langs om het huis in te meten en inspectie te doen ten aanzien van bijvoorbeeld de vochtgradatie in huis. Ook maken we de planning rond, zodat de vloer gelegd wordt op het door jouw gewenste moment. Dat wordt uiteraard gedaan door onze eigen vakmensen.

Wil je toch geen gebruik maken van onze extra services, maar alleen voor de vloer gaan? Dat kan ook. We ondersteunen je dan met onze kennis en voorzien van je handige adviezen bij het leggen van een vloer.

Handige services voor jouw vloer

Legservice verlijmd en klik

Legservice keramiek

Egaliseren

Vloerverwarming

Zekerheid van de vakman

Onze eigen vakmensen leggen met grote zorgvuldigheid jouw droomvloer thuis. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze precies weten wat belangrijk is bij het leggen van een nieuwe vloer. Ook ondersteunende services zoals egaliseren en vloerverwarming zijn geen probleem. Door hun scherpe oog voor detail weet je zeker dat de afwerking op hoog niveau is. 

Dat wow-gevoel!

Nadat onze leggers hun werk hebben afgerond, zal onze casemanager samen met jou de uitgevoerde werkzaamheden doorlopen.

Samen beoordelen we of er nog extra werkzaamheden moeten gebeuren of alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. We gaan voor dat wow-gevoel! 

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.