Assortiment:

Visgraat

Home » Visgraat

Visgraat bij HomeFloorz!

Een tikkie klassiek en toch helemaal hip. Al in de 16e eeuw legden Italianen hun vloeren in de vorm van een visgraat. Vijfhonderd jaar later is dit patroon meer dan ooit goed voor het ‘wow-gevoel’. Bij Homefloorz vind je de mooiste collecties visgraatpatroon. Wij vertellen je graag of je in jouw woning het beste kunt kiezen voor PVC, parket, keramiek of laminaat. Met alle soorten vloeren realiseer je een prachtige uitstraling.

Bij het visgraatpatroon leggen we de vloerdelen op een creatieve manier. De korte plankjes komen schuin en haaks op de vloer. Dat zorgt voor een patroon dat lijkt op het geraamte van een vis. Je creëert op deze manier een ruimte met een chique en exclusieve uitstraling. Niet voor niets vind je dit soort vloeren in veel paleizen en herenhuizen. Met een visgraatvloer geef je ook jouw woning een koninklijke look!

Bij HomeFloorz hebben wij voor jou alleen de beste en mooiste vloerconcepten geselecteerd

Doe inspiratie op bij HomeFloorz!

Veel fabrikanten omarmen de trend. Daardoor kun je kiezen uit visgraatvloeren in alle soorten die op de markt zijn. Bij Homefloorz in Zwolle doe je inspiratie op. Onze ervaren adviseurs geven je graag advies over de juiste vloer voor je woning. En natuurlijk nemen we je bij het leggen al het werk uit handen. Kom langs in onze winkel op de woonboulevard of maak een afspraak voor een uitgebreid adviesgesprek.

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.