assortiment:

Hongaarse Punt

Hongaarse Punt bij HomeFloorz

De Hongaarse Punt ‘ligt’ al lang niet meer alleen op de Balkan. De trendy vloerensoort verovert woningen over de hele wereld. Bij Homefloorz in Zwolle vind je de mooiste collecties. Onze verkoopadviseurs inspireren je graag met de verschillende mogelijkheden en adviseren je over de beste keuze voor jouw woning.

Bij Homefloorz op de Zwolse Woningboulevard laten we graag het verschil zien tussen visgraat en Hongaarse Punt. Laat je inspireren door de materiaalkeuzes, de kleuren en de andere details die bepalen of een vloer in jouw woning past. Kom langs bij Homefloorz of maak een afspraak. Dan nemen we alle tijd voor een goed gesprek en een deskundig advies.

Bij Homefloorz in Zwolle vind je de mooiste collecties van Hongaarse Punt.

Hongaarse Punt

Een Hongaarse Punt lijkt op die andere trend in de vloerenwereld: visgraat. Toch verschillen ze duidelijk van elkaar. Bij een Hongaarse Punt leggen we delen in een hoek van 45 tot 60 graden. Aan de bovenkant sluiten ze aan. Dat elegante patroon zorgt voor rust aan de ogen en past bovendien in elk interieur. Of je nou houdt van een strak moderne of juist een landelijke inrichting.

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief