assortiment:

PVC vloeren

Home » PVC

PVC vloeren bij HomeFloorz

Schijn bedriegt, zeggen we bij Homefloorz vaak over PVC-vloeren. Dik kans dat je gasten het wow-gevoel krijgen van je nieuwe ‘houten vloer’ of ‘betonlook tegels’, terwijl ze in werkelijkheid enthousiast raken van je nieuwe PVC-vloer. De look is namelijk niet van echt te onderscheiden. Daarom geniet jezelf ook elke dag van je strakke vloer.

Met een keuze voor PVC profiteer je van nog veel meer voordelen. Onderhoud en schoonmaken kost je bijvoorbeeld nauwelijks tijd. Buitengewoon prettig is ook het geluiddempende karakter van deze vloeren. Een PVC-vloer kan bovendien tegen een stootje. Dat maakt een mooie PVC houtlook vloer of betonlook tegels een goede keuze voor gezinnen met jonge kinderen.

Afhankelijk van uw woon- en leefstijl geven wij u het beste advies.

Het is een feit dat PVC vloeren een enorme trend zijn in Nederland.

Bij Homefloorz vind je de mooiste collectie PVC-vloeren van topkwaliteit. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Wij presenteren de beste merken en hebben alle stijlen en kleuren in huis. Van een stoere houtlook vloer tot trendy visgraatmotief of Hongaarse Punt. Kom voor meer inspiratie naar onze vloerenwinkel op de Zwolse Woonboulevard. We geven je goed en eerlijk advies. Samen ontdekken we of een PVC-vloer de beste vloer voor jouw situatie is.

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief