Niemand verlaat onze winkel zonder inspiratie en eerlijk advies.

Home » Onze winkel

Onze winkel

Een van onze sterke service is dat wij onze klanten het beste advies kunnen geven door middel van 3D-technieken. Uw woonkamer wordt op basis van uw woonstijl en woonwensen getekend met een bijpassend vloer. Hierdoor kunt u betere besluit nemen op de keuze van uw vloer.

Ons team bestaat uit interieuradviseurs die u de juiste vragen stellen wat uw woonstijl- en leefstijl is en zo kunnen wij u voorzien van het beste advies Het uniek aan Homefloorz is dat we alle harde vloeren in huis hebben. Wij geloven erin dat wij op deze manier de vloer kunnen aanbevelen die het beste bij u past. Zo bent u over 10 jaar nog steeds blij met uw aankoop.

Met of zonder afspraak. Ervaar onze gastvrijheid!

In onze winkel krijgt u een goed beeld hoe uw vloer in uw gewenste ruimte zal passen. Dit kunnen wij doen door deskundig advies te geven en uw wensen zo goed mogelijk op 3D schets te laten zien. Dit doen wij in het adviesplein. Hier krijgt u persoonlijke aandacht op. Zo willen wij toegevoegde waarde leveren aan onze adviezen.

Bij Homefloorz weten wij als geen ander wat de trends zijn in woonstijlen. Of u een inspiratie wil doen in onze VT Wonen collecties of de nieuwste trends in patronen of kleuren dan is dat mogelijk in onze showroom. Zo kunt u gerust langskomen voor inspiratie voor uw toekomstige plannen.

Kortom, als je eenmaal binnen bent zeg je wow! 

Wij vertellen je alles wat je moet weten over vloeren.