Skip to main content

Trends in massief eikenvloeren

De natuur in huis

Thuis wordt steeds meer gezien als een plek om op te laden en tot rust te komen. Even opladen en afschakelen van de gehaaste samenleving waarin we leven. Dit zien we dan ook terug in het interieur, en met name bij de keuze voor tegels. Er wordt steeds vaker gekozen voor keramische tegels met een natuurlijke uitstraling. Zo is de marmerlook erg populair maar ook bijvoorbeeld travertin is weer helemaal hot!

Bij HomeFloorz hebben wij voor jou alleen de beste en mooiste vloerconcepten geselecteerd

Looks

Travertinlook
Travertin geeft warmte aan je interieur en past door zijn tint perfect in de ton-sur-ton interieurs die nu helemaal de trend zijn. Waar marmer soms wat koel kan zijn, geeft de warme uitstraling van travertin juist een stoere zachtheid aan de ruimte. Met travertin geef je meteen een rustige en warme uitstraling aan je interieur.

Marmerlook

De marmerlook is al een tijd niet meer weg te denken uit onze interieurs. Marmerlook tegels zijn een stuk populairder dan echt marmer, omdat ze veel makkelijker zijn in onderhoud. We denken bij marmer al snel aan de klassieke wit-grijze variant, maar marmerlook tegels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel meer verschillende varianten. Een marmerlook tegel straalt rust en eenvoud uit en geeft je interieur een luxe uitstraling met net dat beetje extra. Combineer marmer met hout voor een warme uitstraling.

 

Houtlook

Houtlook tegels zijn enorm populair, het is zelfs één van de populairste vloeren op dit moment. Houtlook tegels hebben de uitstraling van echt hout maar dan met de voordelen van keramiek. Een houten vloer geeft meteen een warm en karakteristieke uitstraling aan je interieur. Binnen de houtlook tegels is het visgraatpatroon de afgelopen tijd onwijs populair geworden. Een houtlook visgraatvloer straalt warmte, klasse en verfijndheid uit, laat de kamer meteen ruimtelijker lijken en past binnen veel verschillende woonstijlen.