Woonbeton

(Cementgebonden gietvloer)
Home » Gietvloer » Woonbeton

Woonbeton bij HomeFloorz

Op zoek naar een natuurlijk ogende vloerafwerking? Woonbeton is een cementgebonden gietvloer met een authentieke uitstraling die op elke ondergrond aangebracht kan worden. Door de manier van aanbrengen krijgt het een prachtige en unieke tekening. Ook is woonbeton zo goed als onderhoudsvrij en biedt het een hoog wooncomfort.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kenmerken van een PU gietvloer

Toepassingen

Woningen, winkels, kantoren

Samenstelling

10% polyurethaan en 90% beton

Belasting

Zwaar belastbaar

 

Kleuren

30+

Laagdikte

5,0 mm – 6,0 mm

Waarom kiezen voor woonbeton?

Dit zijn de voordelen van woonbeton:

 • Naadloos en strak
 • Betonlook, cementgebonden
 • Lange levensduur; 15 tot 25 jaar
 • Watervast, slijtvast
 • Voelt warm aan
 • Makkelijk te reinigen, stofvrij
 • Te combineren met vloerverwarming
Beoordeling 9.8/10
Vakkundige legservice
Persoonlijk advies
CBW erkend

Woonbeton voor ieder interieur

Woonbeton is geschikt voor elk type ruimte en vormt de basis van jouw interieur. De vloer wordt naadloos aangebracht met vele mogelijke kleurcombinaties. Zo vind je altijd een vloer die precies past bij jouw gewenste interieurstijl. Ten opzichte van andere soorten gietvloeren zoals PU-vloeren en epoxyvloeren heeft woonbeton een echte authentieke uitstraling en veel minder een industrieel uiterlijk.

Persoonlijk advies ontvangen over de vloer die het beste past bij jouw woonwensen en interierstijl?

Vraag direct een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier / Zakelijk*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.

  De service van Homefloorz

  Wanneer je graag een gietvloer in jouw woning wilt hebben, dan ontvang je bij Homefloorz niet alleen het juiste advies, maar je ontvangt ook een zorgvuldige service. Kies de gietvloer van jouw dromen uit en de casemanager komt daarna zo snel mogelijk bij jou op bezoek. Jouw huis wordt dan geïnspecteerd en gemeten. Dan weet je zeker dat de vloer als gegoten zit. Vervolgens plannen we het moment dat onze vakmensen bij je langskomen om de vloer te gieten. Wil je dit liever zelf doen? Dan ondersteunen we jou met de nodige kennis en het juiste advies.

  Meer informatie over gietvloeren?

  Ben je benieuwd of een gietvloer wel bij jou zou passen? Of zou je graag meer inspiratie willen opdoen over gietvloeren? Stap dan de showroom van Homefloorz binnen. Want eenmaal binnen zeg je wow. In de showroom kun je verschillende soorten vloeren aanschouwen en daarnaast ontvang je ook het juiste advies van onze adviseurs over de vloer in jouw woning. Ook kun je een afspraak maken, dan plannen we een adviesgesprek met jou in. Neem daarvoor contact op door de bellen naar 038-7859767 of door jouw gegevens op onze website achter te laten.