PU Gietvloer

(Polyurethaan Gietvloer)
Home » Gietvloer » PU Gietvloer

PU Gietvloeren bij HomeFloorz

De PU gietvloer is een kunststof gietvloer die zich kenmerkt door een elastisch en zacht oppervlak. Hierdoor voelt de vloer warm en comfortabel aan en is het makkelijk in onderhoud. Een PU gietvloer wordt naadloos aangebracht over een bestaande ondergrond. Met het ruime aanbod van kleuren en designs creëer je met een polyurethaan gietvloer een strakke en moderne uitstraling die past in vrijwel iedere woning, kantoor of winkel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kenmerken van een PU gietvloer

Toepassingen

Gehele woning, winkel, kantoor

Samenstelling

100% polyurethaan

Belasting

3/5

Kleuren

3000+

Laagdikte

3,0 – 5,0 mm

Waarom kiezen voor een PU gietvloer?

Dit zijn de voordelen van een PU gietvloer:

 • Naadloze afwerking
 • Geringe krasvorming
 • Erg geschikt voor in woningen
 • Licht, flexibel en comfortabel
 • Vochtafstotend
 • Te combineren met vloerverwarming
 • Makkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk
Beoordeling 9.8/10
Vakkundige legservice
Persoonlijk advies
CBW erkend

Een PU gietvloer voor ieder interieur

De PU gietvloer kan worden aangebracht op vrijwel iedere ondergrond. Ook qua kleur kun je met een PU gietvloer vrijwel elke kant op. Wil je graag een effen en egale uitstraling, kies dan voor één kleur. Wanneer je liever een betonlook of speelser effect wilt, combineer je gemakkelijk twee kleuren. Zo vind je altijd een vloer die precies past bij jouw gewenste interieurstijl.

Persoonlijk advies ontvangen over de vloer die het beste past bij jouw woonwensen en interierstijl?

Vraag direct een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier / Zakelijk*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.

  De service van Homefloorz

  Wanneer je graag een gietvloer in jouw woning wilt hebben, dan ontvang je bij Homefloorz niet alleen het juiste advies, maar je ontvangt ook een zorgvuldige service. Kies de gietvloer van jouw dromen uit en de casemanager komt daarna zo snel mogelijk bij jou op bezoek. Jouw huis wordt dan geïnspecteerd en gemeten. Dan weet je zeker dat de vloer als gegoten zit. Vervolgens plannen we het moment dat onze vakmensen bij je langskomen om de vloer te gieten. Wil je dit liever zelf doen? Dan ondersteunen we jou met de nodige kennis en het juiste advies.

  Meer informatie over gietvloeren?

  Ben je benieuwd of een gietvloer wel bij jou zou passen? Of zou je graag meer inspiratie willen opdoen over gietvloeren? Stap dan de showroom van Homefloorz binnen. Want eenmaal binnen zeg je wow. In de showroom kun je verschillende soorten vloeren aanschouwen en daarnaast ontvang je ook het juiste advies van onze adviseurs over de vloer in jouw woning. Ook kun je een afspraak maken, dan plannen we een adviesgesprek met jou in. Neem daarvoor contact op door de bellen naar 038-7859767 of door jouw gegevens op onze website achter te laten.