Microcement

Home » Gietvloer » Microcement

Microcement bij HomeFloorz

Microcement is een dunne cementgebonden afwerkingslaag. In tegenstelling tot de meeste gietvloeren wordt microcement niet gegoten, maar ambachtelijk aangebracht met een spaan. Hierdoor ontstaat een stevige en natuurlijke uitstraling. Kenmerkend is het unieke karakter dat hierdoor ontstaat; geen twee tekeningen zullen hetzelfde zijn. Microcement lijkt op gewoon beton en past goed bij een industrieel en modern interieur. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kenmerken van een microcement

Toepassingen

Woningen, winkels, showrooms en kantoren

Samenstelling

20% polyurethaan en 80% beton

Belasting

Zwaar belastbaar

 

Kleuren

Alle RAL kleuren

Laagdikte

5,0 mm – 6,0 mm

Waarom kiezen voor microcement?

Dit zijn de voordelen van microcement:

 • Robuust met elegante uitstraling
 • Zeer duurzaam, weinig onderhoud
 • Naadloos, sterk en comfortabel
 • Veel afwerkingsmogelijkheden
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Voor langere termijn; 25 tot 30 jaar
Beoordeling 9.8/10
Vakkundige legservice
Persoonlijk advies
CBW erkend

Microcement voor ieder interieur

Microcement wordt gezien als een high-end vloer- en wandafwerking. Door de aanbrengmethode kun je de uitstraling precies laten aansluiten bij jouw gewenste interieurstijl. Er zijn vele kleuren zijn beschikbaar die samengesteld zijn met lichtechte minerale pigmenten. Een vloer van microcement is dus een uiterst duurzame en natuurlijke oplossing!

Persoonlijk advies ontvangen over de vloer die het beste past bij jouw woonwensen en interierstijl?

Vraag direct een offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier / Zakelijk*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.

  De service van Homefloorz

  Wanneer je graag een gietvloer in jouw woning wilt hebben, dan ontvang je bij Homefloorz niet alleen het juiste advies, maar je ontvangt ook een zorgvuldige service. Kies de gietvloer van jouw dromen uit en de casemanager komt daarna zo snel mogelijk bij jou op bezoek. Jouw huis wordt dan geïnspecteerd en gemeten. Dan weet je zeker dat de vloer als gegoten zit. Vervolgens plannen we het moment dat onze vakmensen bij je langskomen om de vloer te gieten. Wil je dit liever zelf doen? Dan ondersteunen we jou met de nodige kennis en het juiste advies.

  Meer informatie over gietvloeren?

  Ben je benieuwd of een gietvloer wel bij jou zou passen? Of zou je graag meer inspiratie willen opdoen over gietvloeren? Stap dan de showroom van Homefloorz binnen. Want eenmaal binnen zeg je wow. In de showroom kun je verschillende soorten vloeren aanschouwen en daarnaast ontvang je ook het juiste advies van onze adviseurs over de vloer in jouw woning. Ook kun je een afspraak maken, dan plannen we een adviesgesprek met jou in. Neem daarvoor contact op door de bellen naar 038-7859767 of door jouw gegevens op onze website achter te laten.