Gietvloer Kampen

Home » Gietvloer » Gietvloer Kampen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je interieur? Kies dan voor een gietvloer in je woning in Kampen. Een gietvloer kan zorgen voor een compleet andere uitstraling in je huis, waardoor je weer helemaal verliefd kunt worden op je woning. Ben je benieuwd hoe een gietvloer er uit zal zien in jouw huis? Kom dan eens langs in de showroom van HomeFloorz. Hier kunnen we je door middel van 3D-technieken laten zien welk effect een gietvloer heeft op jouw woning in Kampen.

Wat is een gietvloer?

Als je ervoor kiest om een gietvloer aan te laten leggen in je woning in Kampen, dan wordt dit gedaan door een laag uit te laten harden op de ondervloer. Deze ondervloer wordt ook wel de draagvloer genoemd. De laag die hierop wordt gegoten is gemaakt van PU, grind, epoxy, beton of een combinatie van alles. Die combinatie hangt er vanaf hoe intensief de vloer wordt gebruikt. Wordt de vloer intensief gebruikt? Dan moet de gietvloer zo sterk mogelijk worden gemaakt. Wil je een gietvloer laten leggen in je woning in Kampen? Dan kun je bij HomeFloorz kiezen uit de volgende gietvloeren

  • PU gietvloer
  • Woonbeton
  • Microcement
  • Betoncire

Wat zijn de voordelen van een gietvloer in Kampen?

Als je kiest voor een gietvloer in Kampen, dan profiteer je ook van heel veel voordelen. Een gietvloer is bijvoorbeeld heel geschikt als toplaag over vloerverwarming. Daarnaast is een gietvloer ook van hoge kwaliteit. De vloer is namelijk bestand tegen krassen en slijtage. Verder profiteer je met een gietvloer in je woning in Kampen ook van een onderhoudsvriendelijke vloer. De vloer is snel en heel eenvoudig schoon te maken. Benieuwd naar nog meer voordelen? Neem dan contact op met de specialisten van HomeFloorz.

Gietvloer in Kampen plaatsen? Neem contact op met HomeFloorz!

Wil je graag een gietvloer in huis? Dan ben je bij Homefloorz aan het juiste adres. Je ontvangt naast een top kwaliteit gietvloer, ook de beste service. Als je de vloer van je dromen hebt uitgezocht, komt de casemanager bij je langs om de vloer te inspecteren en op te meten. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid meekrijgt om te gieten. Vervolgens wordt de dag van het gieten ingepland. Wil je liever zelf je gietvloer nabij Deventer gieten? Dan krijg je van HomeFloorz het beste advies mee. 

Wij hebben al houten vloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer en Zwolle. Ook hebben we al gietvloeren geplaatst in Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Harderwijk, Kampen, Arnhem, Nunspeet, Amersfoort, Hilversum en ver daar buiten!

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief