Gietvloer Nunspeet

Home » Gietvloer » Gietvloer Nunspeet

Ben je op zoek naar een unieke vloer voor in je interieur? Kies dan voor een gietvloer voor jouw woning in Nunspeet! Een gietvloer geeft je woning meteen een andere uitstraling. Ben je benieuwd hoe een gietvloer bij jou in Nunspeet zal staan? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier kunnen we je door middel van onze 3D-technieken zien welk effect de gietvloer op jouw woning in Nunspeet heeft.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een laag van vloeibare stof die op een draagvloer wordt gegoten. Deze laag van PU, grind, beton, epoxy of een combinatie van allen zal uitharden op de draagvloer. De meeste gietvloeren lijken op een betonvloer, maar zijn het niet. De gietvloer is een kunststof afwerkvloer. Dat houdt in dat er meerdere lagen op de draagvloer worden gegoten. Hierdoor krijg je de mooie uitstraling van de betonvloer, alleen dan zonder de nadelen.  

De voordelen

Een gietvloer is enorm gewild. Dat is niet zo vreemd. De vloer heeft namelijk ontelbaar veel voordelen. Zo is de vloer niet alleen enorm stijlvol, maar ook enorm comfortabel. Door het materiaal van de vloer is de vloer slijtvast en dat maakt de vloer duurzaam. Daarnaast is de vloer ook goed te combineren met vloerverwarming. De gietvloer is eenvoudig schoon te maken. Viezigheid is geen partij voor de gietvloer in Nunspeet, je krijgt de vloer altijd weer schoon. Wil je een gietvloer in je woning in Nunspeet? Je kunt bij Homefloorz kiezen uit de volgende gietvloeren:

PU gietvloer
Woonbeton
Microcement
Beton Ciré

De service van Homefloorz

Je krijgt van ons niet alleen het juiste advies voor jouw gietvloer in Nunspeet. Je kunt bij ons ook genieten van een zorgvuldige service. Nadat je de gietvloer van je dromen in Nunspeet hebt besteld, komt onze casemanager graag bij je langs. Jouw huis wordt geïnspecteerd en opgemeten. Daardoor weet je zeker dat de vloer als gegoten zit. Vervolgens plannen we samen een moment in wanneer onze vakmensen de vloer gaan gieten. Dat is de service van Homefloorz. 

Meer weten over een gietvloer in Nunspeet?

Wil je meer weten over een gietvloer? Of ben je benieuwd geworden of een gietvloer in Nunspeet bij jou past? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier kun je onze verschillende soorten vloeren aanschouwen en krijg je ons advies over welke vloer in jouw woning past. Eenmaal binnen zeg je ‘wow’. Wij zijn gevestigd aan de Grote Voort 70. Wil je zeker zijn van advies van onze experts? Plan dan een adviesgesprek in door te bellen naar 038-7859767 of maak een afspraak op de website. Graag tot snel in onze showroom! 

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief