Gietvloer Hilversum

Home » Gietvloer » Gietvloer Hilversum

Wil jij jouw interieur aanpakken? Dan hoort daar natuurlijk een nieuwe gietvloer bij! Een gietvloer is een prachtige vloer voor jouw woning in Hilversum. Het geeft je woning een moderne look én is zo goed als onderhoudsvrij. Wil je meer weten over een gietvloer? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Waarom een gietvloer?

Het uitzoeken van een nieuwe vloer kan moeilijk zijn. Een gietvloer is een goede keuze voor jouw woning in Hilversum. Een gietvloer heeft namelijk meerdere voordelen. Je leest ze hieronder.

 

Eenvoudig schoon te maken

Een gietvloer in jouw woning in Hilversum is eenvoudig te onderhouden. De vloer heeft namelijk geen naden en daardoor kan er geen vuil tussen de naden belanden. Dit is natuurlijk tot grote tegenstelling van bijvoorbeeld een tegelvloer, waar vuil zich snel ophoopt in de naden.

 

Eenvoudig te plaatsen

Een ander groot voordeel van een gietvloer in jouw woning in Hilversum is dat deze eenvoudig te plaatsen is. De gietvloer kan namelijk over bijna iedere ondervloer worden gegoten. Een gietvloer in Hilversum is zelfnivellerend. Dat betekent dat de vloer zichzelf egaliseert. Het is bijna niet voor te stellen, maar ben je de gietvloer zat? Dan kun je er later eenvoudig een andere vloer overheen leggen.

 

Vloerverwarming en een gietvloer in Hilversum

Het is heerlijk om vloerverwarming in huis te hebben. Wist je dat een vloerverwarming en een gietvloer erg goed samen gaan? Wil je meer informatie krijgen over een gietvloer in combinatie met vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Een gietvloer overal in huis

Vind je het mooi om het hele huis dezelfde vloer te geven? Dat is zeker mogelijk met een gietvloer voor jouw woning in Hilversum. Een gietvloer is namelijk volledig waterdicht. Dit maakt de vloer enorm geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken, badkamer of toilet. 

 

Moderne look

De moderne look in huis wordt steeds populairder. Steeds meer mensen vinden deze look prachtig, maar het kan moeilijk zijn om hier een geschikte vloer bij de zoeken. Bij een modern interieur past de gietvloer het beste. Je creëert door de gietvloer in jouw interieur in Hilversum al snel een moderne look in huis.

Kom langs in onze winkel!

Heb je interesse in een gietvloer voor in jouw woning in Hilversum? Kom dan snel langs in onze winkel in Zwolle! Wij zijn gevestigd aan de woonboulevard, op een steenworp afstand vanaf de A28. Je kan hier naast onze gietvloeren, ook onze andere vloeren bewonderen. Tot snel bij Homefloorz!

Gietvloer in de regio

Een gietvloer heeft enorm veel voordelen. Zo is een gietvloer erg geschikt als toplaag over vloerverwarming. De gietvloer nabij Deventer is enorm sterk. Krassen en slijtage zijn woorden die niet in het woordenboek van een gietvloer voorkomen. De vloer is eenvoudig schoon te maken. Dit komt door de vlakke ondergrond. Zie je vuil op de vloer? Je veegt de vloer zo schoon. 

Service gietvloer Deventer

Wil je graag een gietvloer in huis, maar woon je niet in Hilversum? Geen paniek. Wij hebben al gietvloerenvloeren gegoten in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Zwolle , Arnhem, Nunspeet, Amersfoort en ver daar buiten!

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief