Gietvloer Arnhem

Home » Gietvloer » Gietvloer Arnhem

Wie kent de gietvloer nou niet. Het is een van de meest populaire vloeren op dit moment. Je ziet ze steeds vaker langskomen in woonbladen en architecten vinden de vloer helemaal het einde. Wil jij ook een modieuze gietvloer in jouw woning in Arnhem? Neem dan snel contact met ons op! 

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die wordt gegoten op een bestaande ondervloer. De gietvloeren van Homefloorz bestaan uit polyurethaan, beton, enkele andere stoffen of een combinatie daarvan. Het materiaal van de gietvloer is per type vloer verschillend. Je kunt bij ons terecht voor een PU gietvloer of voor een gietvloer van woonbeton, microcement of beton ciré.  

PU gietvloer

Onze PU gietvloer is een kunststof gietvloer. De vloer kenmerkt zich door het elastische en zachte oppervlak. De vloer zal hierdoor warm aanvoelen, ook zonder vloerverwarming. Een PU vloer wordt naadloos in de woning in Arnhem gegoten over de bestaande ondergrond. De PU gietvloer heeft veel kenmerken: 

  • Toe te passen in de gehele woning, winkel of kantoor
  • 100% polyurethaan
  • Meer dan 3000 beschikbare kleuren
  • Laagdikte tussen de 3,0 en 5,0 millimeter

Woonbeton

Wil je graag een natuurlijk ogende gietvloer in je woning in Arnhem? Dan is het woonbeton de perfecte gietvloer. Woonbeton is een cementgebonden gietvloer met een authentieke uitstraling. Woonbeton is gemaakt van 90% beton en 10% polyurethaan. Je kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende kleuren en de laagdikte varieert tussen de 5,0 en 6,0 millimeter. 

Microcement

Onze microcement gietvloer zal je woning in Arnhem een unieke uitstraling geven. De vloer wordt namelijk, in tegenstelling tot de andere gietvloeren, niet gegoten. De microcement vloer wordt met een spaan ambachtelijk aangebracht op de ondervloer. Hierdoor krijgt iedere gietvloer in Arnhem een uniek patroon. De vloer bestaat uit 20% polyurethaan en 80% beton en heeft een laagdikte tussen de 5,0 en 6,0 millimeter. Het mooie van de microcement vloer is dat deze in iedere gewenste RAL kleur te verkrijgen is. Heb je moeite bij het uitzoeken van de juiste kleur? Wij adviseren je graag.  

Beton Ciré

Beton Ciré is de trend van dit moment. Beton Ciré wordt, net als het microcement, ambachtelijk aangebracht op de onderlaag ,Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, verschillende toevoegingen en minerale pigmenten. Het resultaat is een flexibele, sterke en waterdichte vloer. Dit maakt de gietvloer erg geschikt voor een badkamer in Arnhem.  

Kom langs in de showroom!

Wil je onze gietvloeren met eigen ogen zien? kom dan gezellig langs in onze showroom! In onze showroom, gelegen aan de Grote Voort 70 in Zwolle, vind je al onze voeren. Naast een gietvloer voor jouw woning in Arnhem, kun je bij ons ook terecht voor houten vloeren , keramische tegels en laminaat. Tot snel in onze winkel!.  

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.

Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief