Gietvloer Amersfoort

Home » Gietvloer » Gietvloer Amersfoort

Bij een grote verbouwing in huis hoort natuurlijk ook een nieuwe vloer. Het uitzoeken van een vloer kan een moeilijke opgave zijn. Ben jij op zoek naar een vloer die eenvoudig schoon te maken is, goed in ieder interieur staat, geen onderhoud nodig heeft en relatief goedkoop is? Zoek dan niet verder. Een gietvloer zal in jouw woning in Amersfoort perfect staan en aan al je eisen voldoen. Wil je meer weten over een gietvloer? Neem gerust contact met HomeFloorz op.

Een gietvloer voor elk interieur

Een gietvloer past bij elke interieurstijl in Amersfoort. Er is namelijk voor iedere stijl wel een gietvloer voor jouw woning in Amersfoort te vinden. Heb je een Scandinavisch of een modern interieur? Dan zal de gietvloer er echt uitspringen. Ook bij een landelijk of een industrieel interieur heb je veel profijt van een gietvloer in jouw woning in Amersfoort.

De voordelen van een gietvloer

Perfect in ieder interieur, dat is natuurlijk al een groot voordeel. Een gietvloer heeft nog meer verschillende voordelen. Een groot voordeel van een gietvloer is het simpele onderhoud. Je hoeft er namelijk niets aan te doen. Een gietvloer is daarnaast ook eenvoudig schoon te maken en te houden. Al het vuil is eenvoudig en snel van de vloer af te krijgen. Een gietvloer is in jouw woning in Amersfoort volledig waterdicht. Dit maakt de vloer ideaal voor in de badkamer. Je kan de gietvloer daardoor door laten lopen in je gehele huis. Zo creëer je eenheid en hoef jij je niet druk te maken over natte voeten op de vloer.

Kom langs in onze winkel!

In onze winkel kun je genieten van ons uitgebreide assortiment. Wij hebben veel verschillende merken waar je uit kunt kiezen:

  • Ambiant
  • Moduleo
  • Layred
  • Moods
  • Vivafloors
  • Mflor
  • Hebeta
  • Hoomline 
  • Michel Oprey  & Beisterveld

Ben je geen fan van een gietvloer voor jouw woning in Amersfoort? Wij leveren ook de mooiste houten vloeren en laminaatvloeren. Wil je meer weten over onze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 41446174

Gietvloer in de regio

Wil je graag een gietvloer in huis, maar woon je niet in Amersfoort? Dat is geen probleem. Wij hebben al gietvloeren gelegd in Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Kampen, Zwolle, Arnhem, Nunspeet en ver daarbuiten! Heb je liever een houten vloer in huis? Wij hebben al houten vloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hof van Twente en Zwolle

Wij vragen naar je leef- en woonstijl want de keuze voor een vloer is heel persoonlijk.