assortiment:

Gietvloer

Home » Gietvloer

Gietvloeren bij HomeFloorz

Geef jouw woning een compleet andere uitstraling met een gietvloer van Homefloorz. Een gietvloer is een laag die op een draagvloer wordt aangebracht door het gieten van een bepaalde stof of materiaal. Dit wordt op de onderlaag uitgehard. De stof die gegoten wordt bestaat uit PU, grind, beton, epoxy of een combinatie van enkele van deze stoffen. De samenstelling hangt af van de ruimte waar je de gietvloer zou willen aanbrengen. Ben je benieuwd hoe een gietvloer in jouw woning eruit ziet? Kom dan bij Homefloorz over de vloer.
Bij ons vind je de volgende soorten gietvloeren:

Filter

Afhankelijk van uw leef-en woonstijl geven wij u het beste advies.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer is enorm gewild. Dat is ook niet zo vreemd. Het ‘woonbeton’ ziet er niet alleen natuurlijk en stijlvol uit, maar je profiteert met deze vloer ook van allerlei voordelen. De vloer is namelijk heel comfortabel. Door het materiaal is de vloer slijtvast en daarnaast is deze vloer ook te combineren met een vloerverwarming. Verder is de gietvloer heel onderhoudsvriendelijk. Het is namelijk heel hygiënisch en makkelijk schoon te maken, dus mocht er vuil op de grond vallen, dan veeg je daar heel eenvoudig de vloer mee aan.

Vraag direct een offerte aan!

De service van Homefloorz

Wanneer je graag een gietvloer in jouw woning wilt hebben, dan ontvang je bij Homefloorz niet alleen het juiste advies, maar je ontvangt ook een zorgvuldige service. Kies de gietvloer van jouw dromen uit en de casemanager komt daarna zo snel mogelijk bij jou op bezoek. Jouw huis wordt dan geïnspecteerd en gemeten. Dan weet je zeker dat de vloer als gegoten zit. Vervolgens plannen we het moment dat onze vakmensen bij je langskomen om de vloer te gieten. Wil je dit liever zelf doen? Dan ondersteunen we jou met de nodige kennis en het juiste advies.

Meer informatie over gietvloeren?

Ben je benieuwd of een gietvloer wel bij jou zou passen? Of zou je graag meer inspiratie willen opdoen over gietvloeren? Stap dan de showroom van Homefloorz binnen. Want eenmaal binnen zeg je wow. In de showroom kun je verschillende soorten vloeren aanschouwen en daarnaast ontvang je ook het juiste advies van onze adviseurs over de vloer in jouw woning. Ook kun je een afspraak maken, dan plannen we een adviesgesprek met jou in. Neem daarvoor contact op door de bellen naar 06 41446174 of door jouw gegevens op onze website achter te laten.