Beton Ciré

(Sierbeton / Betonstuc)
Home » Beton Ciré

Beton Ciré bij HomeFloorz

Ben je op zoek naar een vloer met een authentieke industriële uitstraling? Dan is beton ciré een uitstekende optie. Beton ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Dit resulteert in een flexibele en sterke vloer die volledig waterdicht is. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor woonkamers, badkamers, keukens en zowel binnen- als buitenwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kenmerken van een PU gietvloer

Toepassingen

Sanitaire ruimtes

Samenstelling

20% polyurethaan en 80% beton

Belasting

Zwaar belastbaar

Kleuren

50+

Laagdikte

2,0 mm – 3,0 mm

Waarom kiezen voor beton ciré?

Dit zijn de voordelen van beton ciré:

  • Ook geschikt voor wanden
  • Unieke betonlook
  • Flexibel en erg duurzaam
  • Waterdicht, goed schoon te houden
  • In elke kleur mogelijk
  • Rustige of juist drukke uitstraling
  • Lang verwerkbaar, beter resultaat
  • Zeer stevige hechting
Beoordeling 9.8/10
Vakkundige legservice
Persoonlijk advies
CBW erkend

Beton ciré voor ieder interieur

Doordat beton ciré met de hand gegoten/gespaand wordt, ben je verzekerd van een unieke vloer die exact is zoals jij dat wilt. Het grote aantal kleuren en oppervlaktestructuren biedt vele mogelijkheden voor verschillende stijlen. Tevens kan beton ciré aangebracht worden als wandafwerking, waarmee een geheel naadloze en univorme uitstraling gecreëerd kan worden.

Persoonlijk advies ontvangen over de vloer die het beste past bij jouw woonwensen en interierstijl?

Vraag direct een offerte aan!

De service van Homefloorz

Wanneer je graag een gietvloer in jouw woning wilt hebben, dan ontvang je bij Homefloorz niet alleen het juiste advies, maar je ontvangt ook een zorgvuldige service. Kies de gietvloer van jouw dromen uit en de casemanager komt daarna zo snel mogelijk bij jou op bezoek. Jouw huis wordt dan geïnspecteerd en gemeten. Dan weet je zeker dat de vloer als gegoten zit. Vervolgens plannen we het moment dat onze vakmensen bij je langskomen om de vloer te gieten. Wil je dit liever zelf doen? Dan ondersteunen we jou met de nodige kennis en het juiste advies.

Meer informatie over gietvloeren?

Ben je benieuwd of een gietvloer wel bij jou zou passen? Of zou je graag meer inspiratie willen opdoen over gietvloeren? Maak dan gelijk een afspraak en stap dan de showroom van Homefloorz binnen. Want eenmaal binnen zeg je wow. In de showroom kun je verschillende soorten vloeren aanschouwen en daarnaast ontvang je ook het juiste advies van onze adviseurs over de vloer in jouw woning. Ook kun je een afspraak maken, dan plannen we een adviesgesprek met jou in. Neem daarvoor contact op door de bellen naar 06 41446174 of door jouw gegevens op onze website achter te laten.